Polojasno
15°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Policajná naháňačka! Zlodeji unikali mestom 160 km/h
Zdielať na

Policajná naháňačka! Zlodeji unikali mestom 160 km/h

Dvoch mužov podozrivých z krádeže naháňali policajti v sobotu popoludní v Liptovskom Mikuláši. Vďaka rýchlej reakcii zamestnanca, si z obchodu neodniesli ani cent. Rýchly zásah PMJ-čkárov ich zase dostal do policajnej cely.

Vzali kasu aj s peniazmi

K prepadu došlo v predajni s nábytkom, do ktorého vošli štyria muži. Jeden odlákal predavačku a druhý zatiaľ vytrhol kasu. Mladý zamestnanec neváhal a rozbehol sa za mužom.

Vonku sa mu na chvíľu stratil z dohľadu, no okoloidúci ľudia mu ukázali smer, ktorým zlodej bežal. "Mal dajakú tyč, ale to vtedy človek nerozmýšľa. Dobehol som ho a tam sa potkol, kasa mu spadla," vraví zamestnanec Marek.

Bolo v nej vyše 2300 eur. Unikajúci muž sa však neotočil, aby ju zodvihol. Zjavne mu už išlo len o jediné - zachrániť si vlastnú kožu. Naskočil do auta s košickým evidenčným číslom a s druhým mužom rýchlo odišli.

Napokon ich vraj chytili

Potom, ako dostali policajti oznámenie o unikajúcich páchateľoch, začala sa naháňačka. Zlodeji poriadne dupli na plyn. Cez mesto išli údajne až 160 kilometrovou rýchlosťou.

Dvoch podozrivých mužov údajne zadržali príslušníci Pohotovostnej motorizovanej jednotky v obci Hybe. Pôsobili ako dobre zohratý tím, nie je preto vylúčené, že sa podobných skutkov dopustili už aj v minulosti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO. 

Policajné auto_naháňačka_policajti pri aute_večer

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy