Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
NAHÁŇAČKA. Na ukradnutom aute cez hranicu
Zdielať na

NAHÁŇAČKA. Na ukradnutom aute cez hranicu

Rakúski a slovenskí policajti mali v noci plné ruky práce. Na hraniciach vykonávali naši západní susedia pravidelnú dopravnú kontrolu. Keď chceli zastaviť strieborný Volkswagen Golf, vodič iba dupol na plyn a začal unikať. Naháňačku ukončili až slovenskí policajti.

Spolujazdi sa zranili

Mladý muž podľa našich informácií uháňal obrovskou rýchlosťou. Pri prejazde zákrutou nezvládol riadenie a autom dokonca narazil do zvodidiel. Pri náraze sa mu pravdepodobne poškodili aj pneumatiky. Nezastavilo ho ani to, v jazde pokračoval ďalej a to aj napriek úplne zničeným diskom.

Naproti mu šli slovenskí policajti, ktorí ho zadržali za obcou Jarovce v smere na Rusovce. V aute údajne nebol sám a pri náraze sa mali spolujazdci ľahšie zraniť. Záchranári ich však ošetrili na mieste.

Auto ukradli v Česku

Policajti začali auto okamžite prehľadávať. Údajne bolo vozidlo odcudzené v Česku, počas včerajšej noci malo rakúske evidenčné čísla. Tých bolo v aute podľa našich informácií oveľa viac.

Podarilo sa nám takisto zistiť, že muž - Slovák, ktorý auto šoféroval, mal zakázané viesť motorové vozidlo do roku 2014, čím sa zrejme dopustil marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy