Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Naháňačka lupiča! So zbraňou prepadol majiteľa zmenárne
Zdielať na

Naháňačka lupiča! So zbraňou prepadol majiteľa zmenárne

Vo Svidníku v skorých ranných hodinách prepadol neznámy muž majiteľa zmenárne. Zamaskovaný a so zbraňou v ruke vtrhol k pokladni a požadoval peniaze. Majiteľ sa však nezľakol a o chvíľu sa začala naháňačka ako z filmu!

Pištoľou mi mieril na hlavu

"Tvár mal zahalenú, len mu oči svietili. V tú ranu požadoval odo mňa peniaze... Otvoril mreže a pritlačil dvere a začali sme sa pretláčať. Mieril mi pištoľou na hlavu," takto popisuje ranný horor majiteľ miestnej zmenárne.

Keď sa ráno ponáhľal do práce, nevenoval veľmi pozornosť mužovi, ktorý sedel na múriku obchodného domu hneď vedľa zmenárne. Aj keď vyzeral podozrivo kvôli cez hlavu prehodenej kapucne. Do tváre mu nebolo vidno. Zlodeja dokonca neodradilo, že zmenáreň je len niekoľko desiatok metrov vzdialená od policajnej stanice.

Začala sa naháňačka

Majiteľ sa však nedal zastrašiť a zlodeja telom vytlačil zo zmenárne! Keď neznámy muž začal unikať, majiteľ zastavil jedno z práve prechádzajúcich áut a začal ho prenasledovať. "Prvé dve ani nezastavili, až tretie zastavilo. Povedal som, o čo sa jedná a on ho začal prenasledovať," hovorí majiteľ. "Keď zistil, že ho prenasledujem, začal sa vyzliekať a potom zmizol," potvrdil vodič auta.

Policajti dokonca na stopu nasadili služobného psa a okamžite začali kontrolovať všetky výjazdy z mesta. Po lupičovi akoby sa však zľahla zem...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy