Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zlodejov (24, 26) nájsť nebol problém. Kvôli hranolkám...
Zdielať na

Zlodejov (24, 26) nájsť nebol problém. Kvôli hranolkám...

Dvaja mladí Stráňavčania sa v centre Žiliny vlámali do pojazdného stánku s rýchlym občerstvením. Do igelitových tašiek si z mrazničiek vzali rôzne polotovary a s lupom chceli odísť na prvý ranný autobus. To však netušili, že ich vidí hliadka mestskej polície, a že za sebou nechávajú popadané hranolčeky...

Z mrazničiek povyberal, čo sa dalo

26-ročný Jano zrejme aj so svojím kamarátom, o dva roky mladším Jožom dostali po prehýrenej noci hlad. Preto sa rozhodli vykradnúť stánok s rýchlym občerstvením. Mladší z dvojice dával pozor, zatiaľ sa starší vlámal cez okno do stánku a z mrazničiek povyberal všetko, čo sa dalo.

Za sebou nechávali hranolčeky

"Hamburgery, hot dogy, zemiakové placky..." menovala zamestnankyňa stánku Monika. S dvoma taškami plnými potravín sa napokon vybrali k autobusovej stanici pripravení nastúpiť na prvý spoj. Po ceste však povytrácali zemiakové hranolčeky. Okrem toho si chlapcov všimli mestskí policajti.

Mladíci tak mali čo vysvetľovať. "Jeden deň sme nerobili, ale potom už bolo z čoho robiť," komentovala Monika. Výlet do mesta tak mladíkov bude stáť poriadne draho. Boli obvinení z krádeže. V prípade dokázania viny im hrozia dva roky za mrežami.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy