Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zlodej (23) smoliar vo vykradnutom dome zabudol občiansky!
Zdielať na

Zlodej (23) smoliar vo vykradnutom dome zabudol občiansky!

Aj keď Richard už vo väzení strávil nejeden rôčik, na Orave v Dolnom Kubíne urobil osudovú chybu. Stratil svoj občiansky preukaz. Nie však hocikde. Policajti ho totiž našli v dome, kde za bieleho dňa kradol...

Dom číslo jeden - zabývaný študent

Richard z Považia zažil poriadny trapas. Rozhodol sa totiž kradnúť v istom rodinnom dome. Pri altánku našiel sekeru, vypáčil ňou okno a vošiel do obývačky. Prvý raz smola - naďabil na prázdninujúceho študenta a ušiel.

"Keď som zišiel dolu, videl som chlapa v obývačke. Ja som sa preľakol, on sa preľakol, okno bolo vypáčené a on ním vyskočil. Celé to trvalo dve sekundy... Som ani nevedel uveriť riadne, že sa to deje, že je to reálne," komentoval študent.

Dom číslo dva - peňaženka v pivnici

Netrvalo dlho, o niekoľko dní Richard išiel kradnúť znovu. V inej časti mesta. V dome si dokonca dal jedno pivo, vzal zlaté, strieborné retiazky, prstene a mince. A napokon spokojne opustil vykradnutý dom. Smola číslo dva - v pivnici si zabudol istú podstatnú vec.

"Pri zaisťovaní stôp kriminalista objavil športovú peňaženku pod oknom v pivnici, pýtal sa, či je moja. Moja nebola," hovorí majiteľka domu. Samozrejme patrila zlodejovi. Bola v nej jeho fotografia s menom a bydliskom - občiansky preukaz. "Na základe toho ho veľmi promptne v Námestove chytili." Zlodej je stíhaný vo väzení a hrozí mu za tieto spackané krádeže trest odňatia slobody až na dva roky.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy