Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Prepad banky. Zlodej sa z lupu tešil len štyri hodiny
Zdielať na

Prepad banky. Zlodej sa z lupu tešil len štyri hodiny

K ďalšiemu ozbrojenému prepadu banky došlo v stredu popoludní v Hnúšti. Policajti však boli pri objasňovaní tohto prípadu mimoriadne rýchli. Ani nie štyri hodiny po lúpeži skončil v putách podozrivý muž. 22-ročného Tomáša z Hriňovej už aj obvinili. Okrem tohto prepadu má však na svedomí aj lúpež v Banskej Bystrici a je tiež podozrivý z prepadu banky vo Zvolene.

Mladík vybehol z banky okolo pol štvrtej popoludní. Okoloidúca svedkyňa ho zbadala a podľa jej slov sa správal netradične. Až keď na miesto prišlo niekoľko policajných áut zistila, že miestna banka bola prepadnutá. 

Vytiahol atrapu zbrane

Práve muž, ktorého žena videla mal byť páchateľom. Niekoľko minút pred tým prepadol zamestnankyne banky s atrapou zbrane. Na hlave mal šatku, okuliare a kapucňu a vypýtal si všetky peniaze. 1 500 eur, ktoré mu dala jedna zamestnankyňa banky strčil do pripravenej igelitky a ušiel.

Peniaze si dlho neužil

Cestou zahodil všetky veci, ktorými sa maskoval. Páchateľ krátko po čine nasadol do auta a dal sa odviesť do hotela v Rimavskej Sobote, kde bol ubytovaný približne tri dni. Peniaze, ktoré ukradol si však dlho neužil. Krátko po tom, ako vošiel do hotelovej izby ho zadržali banskobystrickí policajti. Za túto lúpež hrozí mladému Hriňovčanovi 7 až 12-ročné väzenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy