Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Supermama netradične. Zo štúdia na výstavu
Zdielať na

Supermama netradične. Zo štúdia na výstavu

BRATISLAVA / Desiatky rodičov, detský krik, smiech, hry. Tak to počas víkendu vyzeralo na bratislavskom výstavisku, kam zavítala aj Renáta Názlerová se svojou talkshow Supermama. Pozrite sa ako relácia vyzerala v netradičnom prostredí...

Talkshow prišla medzi ľudí

To, že talkshow Supermama zavítala medzi ľudí, si nenechali v bratislavskej Inchebe ujsť desiatky rodičov s deťmi. Moderátorka Supermamy Renáta Názlerová si debatu pred živým publikom pochvaľovala.

Žiadnu tému pred začiatkom pripravenú nemala. "V takej zvukovej kulise to bolo veľmi autentické a nefalšované, pretože k tej Supermame ten detský krik, plač a smiech proste patria," hovorí Renáta Názlerová. 

Už cestou k pódiu moderátorku ľudia spoznávali a zastavovali. "Pokiaľ sa ľudia pýtajú, tak hlavne na to, aká je tá pravá Renáta. Či som ukričaná a tvrdá ako v Súdnej sieni alebo tá milá v Supermame. Ja vždy odpovedám, že je to tak medzi," hovorí Názlerová.

Supermamu si obľúbila

Moderátorka sa priznala, že projekt Supermama si veľmi obľúbila. A to najmä preto, že v televízii je vidieť najmä veľa negatívnych správ. Pri Supermame si tak môžu diváci aj oddýchnuť. "Tá moja snaha je taká v tej Supermame, aby tento program bol nielen poučný, ale taktiež aby šíril pozitívnu energiu, pretože som presvedčená, že tento svet potrebuje pozitívne naladených ľudí," hovorí moderátorka.

Supermama naživo mala medzi divákmi úspech. A aj téma kojenie mamičky zaujala. "Keďže máme malé bábätko teraz, tak nás tá téma veľmi zaujala," hovorí jedna z mamičiek.

Supermama TV JOJ na Facebooku. Pridajte sa k nám.

TV JOJ

Súvisiace články