Zatiahnuté
12°
Bratislava
Roland
9.5.2024
7. január 2013. Deň, keď sa narodil Marko a SuperMama...
Zdielať na

7. január 2013. Deň, keď sa narodil Marko a SuperMama...

Volám sa Marko. Mám ideálne bábätkovské miery. Som zdravý a narodil som sa dnes. Narodeniny budem mať presne v deň, ako nová denná talkšou televízie JOJ SuperMama. Aj takto by mohlo vyzerať netradičné spojenia bábätka a televíznej relácie. Či vlastne celkom zmysluplné, pozrite sa...

S dievčaťom za milión

"Poslaním formátu je, aby si mamičky radili navzájom. Presne tak, ako to funguje na internete. Je to taký fenomén, najlepšie je keď ti poradí žena, ktorá to isté zažila," hovorí šéfdramaturg a zároveň otec malého Samka Stano Guštafík. Reláciu bude moderovať Renáta Názlerová.

O hostí v štúdiu, diskusného fóra na internete, či príspevkov na sociálnej sieti sa bude starať Michaela Saleh. Tú poznáte s reality šou Dievča za milión ako Mišku Suríniovú. "Sama poznám tie pocity, keď som bola doma sama. Aj som si poplakala, keď som naozaj nevedela, či niečo robím dobre. Potom som následne zistila pomocou nejakých fór, že áno," podotkla.

Mamy pre mamy. A oteckov...

Ak sa stretnú dve mamičky, vždy je téma na pretras. TV JOJ pripravuje dennú popoludňajšiu talkshow tehotných žien a čerstvým mamičiek o tom, aký je život matky s dieťaťom na materskej dovolenke, o nástrahách v tehotenstve a mnohých ďalších praktických informáciach.

Supermama je talkshow s nekonečným množstvom tém, talkshow plná emócií, talkshow pestrá, vážna, niekedy veselá alebo aj smutná, avšak vždy reflektujúca skutočnosť. SuperMama je talkshow o matkách nielen pre matky. Aj to sa píše na stránke relácie...

Mamy radia mamám. Zapojte sa do živého vysielania cez profil na facebooku.

TV JOJ

Súvisiace články