Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
REBRÍČEK. Najlepšie wellness hotely v Európe
Zdielať na

REBRÍČEK. Najlepšie wellness hotely v Európe

Wellness pobyty v strednej a východnej Európe si získavajú popularitu. Výhodný pomer ceny a služieb láka čoraz viac turistov. Cestovateľský sprievodca Lonely Planet najnovšie zverejnil rebríček tých najlepších wellness hotelov v Európe. Hneď na druhej priečke sa umiestnil aj jeden zo Slovenska.

Kempinski na druhom mieste

Rebríček zvrejenil portál tripadvisor.com. Hotely pritom hodnotili samotní hostia. V prvej top päťke sa umiestnil hotel Kolfuschger v Taliansku, potom švajčiarsky Grand Resort Bad Ragaz, tretie miesto obsadil hotel Sacher vo Viedni. Na druhú priečku je mimoriadne hrdý Kempinski Hotel River Park, ktorý predbehol iba Hotel La Quinta v Nemecku.

Body sa prideľovali za čistotu izieb alebo ústretovosť personálu. Takisto aj za wellnes zónu, ktorá ponúka oddych na ploche 1500 m2. Bazény, masáže, sauny uspokoja aj toho najnáročnejšieho hosťa.

Jednou z kategórií, ktorá bola hodnotená, bolo aj raňajkové menu. V hotely si dávajú naozaj záležať najmä na domácich produktoch. "Špeciálne marmelády, pečivo, cestoviny. Máme vlastné recepty," vraví šéfkuchár Bjoern Juhnke.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články