Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
NA VLASTNEJ KOŽI. Jožo Kubáni musel vliezť medzi žraloky...
Zdielať na

NA VLASTNEJ KOŽI. Jožo Kubáni musel vliezť medzi žraloky...

Štyri slovenské žraloky boli hneď v novom roku vážne ohrozené. Ich prechodný domov - niekoľkotisíc litrové akvárium totiž začalo tiecť. Hrozilo, že drahé sklá prasknú. No a pre žraloky by to znamenalo smrť. Bolo treba k nim vliezť a aspoň provizórne poškodené miesta opraviť. Ujal sa toho reportér Jožo Kubáni...

So žralokmi sa reportér TV JOJ Jožo Kubáni už hral v Nitre, kŕmil ich v Prešove a teraz potrebovali pomoc. Dôvodom boli problémy s tesnosťou akvária, v ktorom žijú. Hrozilo, že začne tiecť ešte viac.

Žraloky mali divadlo

Chovateľ Fabrice Lesieur si ho preto zavolal, potreboval pomoc vo vode. "Aby žraloky neútočili na mňa. Nikdy nevieme, ako môže reagovať, ale myslím, že nebude problém," povedal.

Potom začalo divadlo, na ktorom sa určite dobre bavili aj žraloky. Provizórnemu potápačskému duu totiž chýbala záťaž, a tak bojovali so vztlakom. Jeden žralok si ich prišiel aj obzrieť a mohol zistiť, že práce sa podarili. Okrem žralokov má však problémy aj ich chovateľ, ktorý chce pre finančné problémy predať svoj pojazdný domov.

Téme sa venuje Jozef Kubáni. Spojte sa s ním cez profil na Facebooku!

TV JOJ

Súvisiace články