Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vianočné nebezpečenstvo. Aj takéto veci sa stali
Zdielať na

Vianočné nebezpečenstvo. Aj takéto veci sa stali

Zvládate predvianočný stres s prehľadom a darčeky máte dávno zabalené už na začiatku decembra? Ani v takomto prípade sa ale nemusia sviatky pokoja začať tak, ako si predstavujeme. A o tom vedia svoje aj poisťovne.

Niekedy k tomu stačí iba zle utesnený kohútik. Ale v rebríčku najčastejších vianočných nehôd nechýba ani kosť z ryby, či pád pri zdobení stromčeka. Môže sa stať, že vaňa v ktorej je kapor pretečie. Samozrejme najväčšiu radosť má z toho práve on pretože môže plávať v celej kúpeľni. Vy však z toho máte poistnú udalosť a škodu nielen v celom byte ale väčšinou aj u susedov pod vami.

Pokazený televízor = problém

Hotová katastrofa v niektorých rodinách je, keď sa práve počas sviatkov pokazí televízor. Nemôže byť nič horšie? Ale áno, môže. V poisťovni sa stretli aj s takým prípadom, že klient odnášal televízor do opravy. Potkol sa a televízor sa rozbil..
Najviac poistných udalostí súvisí zo zdobením stromčeka. Pády pri pokusoch dať ozdobu na jeho vrchol sa stávajú pravidelne každý rok.

Rizikové zdobenie stromčeka

Najviac poistných udalostí súvisí so zdobením stromčeka. Pády pri pokusoch dať ozdobu na úplný vrchol stromčeka sú každoročnou, bežnou záležitosťou.

O nečakané udalosti niektoré domácnosti nemajú núdzu. Kosti z ryby sú však jednou z vecí, ktorých sa obáva hádam každý. Netreba však robiť paniku. Kosť nie je natoľko veľká aby nás mohla zadusiť. Väčšinou ju po čase sami prehltneme, nepríjemný pocit však trvá o čosi dlhšie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články