Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
PRIESKUM. Tieto Vianoce letí najmä elektronika a knihy
Zdielať na

PRIESKUM. Tieto Vianoce letí najmä elektronika a knihy

Pyžamo, ponožky, papuče. Ježiško nie vždy býva kreatívny. Ale tento rok by ste si predsa len pod stromčekom mohli nájsť aj "netradičné" prekvapenie. Slováci síce budú kupovať praktické, ale predsa len o čo si atraktívnejšie darčeky.

Vianoce sa blížia míľovými krokmi a zdá sa, že väčšina Slovákov si všetko necháva na poslednú chvíľu. Asi dve tretiny z nás už majú presnú predstavu o tom, čo kúpia jednotlivým členom rodiny, či blízkym.

Letí elektronika

Pokiaľ patríte k tým nerozhodnutým, možno vás inšpirujú výsledky online prieskumu, ktorý vykonala výskumná agentúra NMS Market Research v spolupráci s nezávislým portálom Heureka.sk. Ukázalo sa, že tento rok letí najmä elektronika. Nejakú tú praktickú alebo zábavnú vecičku z tohto sortimentu plánuje do darčekového papiera zabaliť až 54 percent opýtaných.

Populárne sú najmä mobily

Populárne sú najmä mobilné telefóny - o tie má záujem asi štvrtina ľudí, nakupujúcich cez internet. Druhé miesto obsadili osvedčené knihy. Svojim blízkym chce takto urobiť radosť 40 percent respondentov. Potom už nasleduje oblečenie, kozmetika, hračky, športové vybavenie, wellness pobyty a hodinky.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články