Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Izba číslo 333. Strašidelný hotel Gadsden desí ľudí
Zdielať na

Izba číslo 333. Strašidelný hotel Gadsden desí ľudí

Neverili, kým nezažili na vlastnej koži. Hostia aj zamestnanci slávneho hotela Gadsden. Na recepcii sa množili sťažnosti aj nahrávky zo "stretnutia" so zvláštnymi prízrakmi, zjaveniami a hmlovitou hmotou v tvare človeka. Neverila ani samotná manažérka hotela, až kým raz v noci nehľadala pri výpadku prúdu sviečky v pivnici...

Manažérku vydesila postava v pivnici

Nech už je to akokoľvek, hotel Gadsden so 160 hosťovskými izbami na juhu amerického štátu Arizona si robí vynikajúcu reklamu. Hostí to do hotela ťahá oveľa viac. Nielen pre duchov, ale aj prekrásne mramorové talianske schodište, starobylú atmosféru, historickú budovu, či celebritných hostí (Clark Gable, hotel sa objavil vo filme s hercami Paulom Newmanom či Charlie Sheenom).

Sprvu neverila ani samotná manažérka hotela Robin Brekhus. Na stránke hotela popisuje chvíle v roku 1991 v noci, kedy vypadla elektrina a hľadala sviečky v pivnici: "Vo svetle baterky som zbadala postavu v čiernom kabáte a bez tváre. Vyzeralo to hmla, ale malo to tvar mužskej postavy. Jednoducho to preletelo chodbou."

Postavy v posteli

Aj ďalší pracovníci hotela potvrdili "zvláštne veci" ako prízraky či duchov. Zjavujú sa počas celého roka, no "sezóna" duchov začína pred Vianocami a Veľkonočnými sviatkami. "Vysoký muž. Čierny oblek. Žiadna hlava," popísala návštevníčka hotela Carmen Diaz. Vedúcu reštaurácie zase na izbe č. 114 zase vydesila postava, ktorá sa počas noci nad ňou hrbila. "Zrazu som sa nemohla hýbať."

Tej sa zdôverila aj turistka, ktorú v noci niečo ťahalo za vlasy. Iná cítila, ako sa k nej na posteľ niečo posadilo a potom si ľahlo vedľa nej. Cítila tlak. Iní hovoria o klopkaní na radiátory, otáčanie kľúča v zámke, jeden videl dve postavy, ktoré si otvorili dvere, vošli ako po nákupe a zrazu zmizli. Známa je aj izba číslo 333, kde sa stále zapína a vypína televízor. Skeptici však oponujú: "Jediná strašidelná vec na izbe číslo 333 je toaleta, ktorá neprestáva tiecť," píše lfpress.com.

Arizonské strašidelné hotely

Arizona však má ďalšie hotely známe duchmi. Podľa USA Today je to Bisbee Oliver House, kde počuť kroky, zvuk tečúcej vody v stene, kde nie je potrubie, alebo Hotel Monte Vista s plačúcim dieťaťom, chlapcom na chodbách, či ženou vo vŕzgajúcom kresle.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

news.doddleme/marycuevas.com

Súvisiace články