Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Bez podprsenky v tričku. Pre niekoho neslušnosť, pre iného sexi
Zdielať na

Bez podprsenky v tričku. Pre niekoho neslušnosť, pre iného sexi

Mužom výrazné bradavky pod tričkom pripadajú neskutočne sexi. Ženám naopak odpudivé. Samozrejme pri konkurencii. Dajú sa ale skryť i bez bielizne - nálepkami. Byť bez bielizne môže byť dokonca zdraviu prospešné, pripúšťajú odborníci...

Hore bez: Ženy pohoršené, muži vzrušení

Čo sa rysujúcich sa bradaviek pod tričkom týka, ženy a muži na ne často reagujú úplne odlišne. Väčšina žien pri pohľade na inú s pevnými prsiami pod tričkom, ich začne porovnávať so svojimi prsiami a žiarliť. 

Muži sa na to ale pozerajú inak. Väčšinu z nich vystúpené bradavky pod tričkom nielen nepohoršujú, ale pohľad na ne ich dokáže rozpáliť a vzrušiť. Informuje o tom český portál Kafe.cz.

Veľké prsia bez podprsenky? Nechutné!

Ak máte pevné prsia a rady na seba pútate pozornosť, nie je dôvod, prečo občas bez podprsenky nevyraziť. Iné to je ale v prípade, že máte prsia väčších rozmerov, alebo už s nimi gravitácia urobila svoje.

"Pohľad na dievča v tričku bez podprsenky je úžasný, ale musí mať menšie prsia. Párkrát som tak videl ísť ženy pri tele, ktoré mali bradavky skoro pri pupku. Na tom teda nebolo vzrušujúceho vôbec nič. Naopak, bolo to nechutné,“ hovorí svoj názor Jirka (40).

Lepiace podprsenky a náplasti na bradavky

Existuje tiež nemálo žien, ktoré bez podprsenky chodia z dôvodu, že im spodná bielizeň proste vadí. Tlačí ich, ťahá, cítia sa v nej zviazané. Pre ne, rovnako ako pre tie, ktoré hore bez vyrazia občas a necítia sa ako exhibicionistky, sú riešením rôzne lepiace neviditeľné podprsenky, ktoré prsia podoprú. A tiež rôzne náplasti na bradavky, ktoré sa pod tričkom nenápadne skryjú a urobia ich menej výrazné. Vďaka nim môže bez bielizne vyraziť i žena, ktorá by sa vyjsť v tričku len tak kvôli trčiacim bradavkám hanbila.

Pozor na infekcie

Chodenie bez nohavičiek v lete považujú niektorí ľudia za nehygienické. Lekári však tvrdia, že keď si dá žena sukňu, môže to mať aj isté výhody. "Nedochádza k zapareniu a spoteniu v intímnych oblastiach a tým pádom aj výskytu samozrejme vaginálnych infekcií," tvrdí odborník.

Chodiť naostro v nohaviciach alebo tesných džínsoch lekári veľmi neodporúčajú. Keďže ich väčšinou neperieme každý deň, nie je to nehygienické. Ak sa nakoniec predsa len rozhodnete, že spodnú bielizeň necháte doma. Nezabúdajte si dávať pozor na malé nehody, ktoré odhalia viac, ako by sme chceli...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články