Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ako prsiami zvádzať mužov? Presný návod tu!
Zdielať na

Ako prsiami zvádzať mužov? Presný návod tu!

Ak už máte prsia malé, veľké, visiace, všetky možno využiť na zvádzanie! Majte ich rada také, aké sú a využite ich na sto percent. Tak, aby váš partner z toho zošalel. Čo s nimi môžete robiť? Tu sú zaručené odporúčania sexuológov.

1. Poskočte si pre radosť

Skáčte od radosti na posteli, alebo cez švihadlo. Váš muž bude priasť blahom, keď uvidí vaše pohupujúce sa prsia. Pri športe si radšej vezmite pevnejšiu podprsenku, aby nepovolili ich svaly a cievy, ale v posteli mu ukážte skákaciu šou, za ktorú by sa ani klokan Skippy nemusel hanbiť.

2. Oprite prsia o sklo

Práve ste sa osprchovali? Tak to asi budete potrebovať podať uterák. Až vám ho partner bude podávať, umožnite mu za odmenu nádherný obraz: stlačte svoje prsia o sklo sprchového kúta.

3. Vyparáďte ich

Aj keď váš partner tvrdí, že si na zvodnej bielizni nepotrpí, určite ocení, ak si z času na čas kúpite nejaký ten extravagantnejší kúsok. Napríklad model s pierkami a otvormi na bradavky.

4. Majte tajnosti

Robte to ako ženy v minulých storočiach - keď potrebujete niečo schovať, strčte si to do podprsenky. Jeho bude veľmi zaujímať, čo a hlavne kam to presne dávate.

5. Mokré tričko

Občas sa nedopatrením ocitnete v mokrom tričku bez podprsenky. Keď nechcete mrznúť vonku, skúste malý trik - vyletela mi sprcha z ruky a celá som sa obliala. Dôvod ho zaujímať nebude. Výsledok, stopercentne.

Prsia sú ozdobou každej ženy. Niektorej pánbožko nadelil krásne štvorky, iná sa trápi s jednotkami. Tie odvážnejšie si dajú prsia zväčšiť.

ISIFA

Súvisiace články