Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hrajte sa v posteli, sex si tak viac užijete!
Zdielať na

Hrajte sa v posteli, sex si tak viac užijete!

Ruku na srdce. Kedy ste si sex naposledy skutočne užili? Odborníci preto radia: Nebojte sa v posteli hrať! Veď tie najkrajšie spomienky máme predsa z detstva. Tvrdíte, že ste to zabudli? Nemožné! Tu je pár tipov...

Štekliť sa môže: Pozor, s týmto veľmi opatrne, aby ste vašej milej či milému neublížili. Každý má prah citlivosti totiž posunutý niekde inde. Kúpte si pierko a najprv len zľahka prechádzajte po tele.

Hra s vankúšom: Skúste chytiť jeden koniec periny či vankúša z jednej strany, z druhej nech ho chytí váš partner. Takto sa naťahujte, určite neskôr skončíte v milostnom objatí.

Role-playing je hra: Väčšina z vás si zrejme pri tom predstaví dominu v latexe s vysokými opätkami a bičíkom. Nemusíte zachádzať až do takýchto extrémov, pokiaľ nie ste exhibicionista. Môžete sa zahrať aj napríklad na indiánku, či mimozemšťanku. Fantázii sa medze nekladú!

Striptíz: Fádne? Až tak úplne nie, pokiaľ si na seba dáte erotickú spodnú bielizeň, zapnete hudbu a dráždivými pohybmi budete muža zvádzať. Hanbiť sa nemusíte! Váš partner bude z vás paf...

Erotické sexuálne hry: Poznáte kocku, na ktorej sú vyzobrazené viaceré sexuálne polohy? Práve takúto hru máme na mysli! Existujú však aj ďalšie, trošku náročnejšie. Prípadne si zahrajte - Vadí, nevadí. Ale nech je v tom aj erotika.

Sexuálne pomôcky - V sexshopoch dostanete rôzne takéto pomôcky. Personál vám určite ochotne poradí. Ku každej dostanete vždy návod, takže riziko, že nebudete vedieť, ako sa používa, nehrozí!

Zakryte si oči - Jasné, aj táto vyslovene detská hra má niečo do seba. Opäť môžete pri tom použiť pierko, kocky ľadu, zmrzlinu, olej, vosky, sviečky. Ale pozor, aby ste si neublížili!

A ešte jedna perlička na záver. Treba len popustiť uzdu fantázii. Kuriózny prípad napríklad riešili federálne úrady koncom minulého roka v Kalifornii. Muž a žena si užívali sex pri zoskoku padákom.

Súvisiace články