Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Keď sa z cestovky stane zoznamka... Alebo - nedovolenkujte sami!
Zdielať na

Keď sa z cestovky stane zoznamka... Alebo - nedovolenkujte sami!

Cestovanie "single" má určite svoje výhody, aj dovolenkovanie. Nevýhodou však je, že si niektoré hotely pýtajú príplatky za prázdne postele. A tie sa vedia vyšplhať až na 60%! Riešenie je jednoduché a využíva ho čoraz viac ľudí. Požiadajte cestovnú kanceláriu, aby vám na dovolenku našla parťáka sama!

Buď drahšia dovolenka...

Žena, ktorá cestuje na zájazd sama, vie, že ťahať si kufor nie je jediná nevýhoda single dovolenky. Hotely si za izbu s dvomi posteľami pre jednu osobu účtujú príplatok najmenej 60%!

Nájdu sa však aj prvé lastovičky - cestovné kancelárie, ktoré ponúkajú izby pre single ľudí. Hoci vám zájazd predajú bez viditeľných spomínaných poplatkov, je možné, že bude z drahšej cenovej relácie a neušetríte zase až tak významnú sumu peňazí.

... alebo parťák cez zoznamku

Ľudia preto často žiadajú cestovné kancelárie, aby im parťáka na dovolenku jednoducho našli."Ľudia sú často ochotní aj prispôsobiť destináciu alebo dátum odletu, aby nešli sami," potvrdil aj riaditeľ jednej z cestovných kancelárií Pavol Komora.

Na internetových stránkach cestovných kancelárií nájdete aj takzvané zoznamky. Hľadajú sa tam staršie dámy, vdovy aj osamelé mamičky. Inzerát si môže podať každý.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články