Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Svadobná kytica v ruksaku. Áno na Lomničáku
Zdielať na

Svadobná kytica v ruksaku. Áno na Lomničáku

Lomnický štít je cieľom tisícov turistov nielen preto, že ponúka nádherný výhľad, ale ako jediný vo Vysokých Tatrách je dostupný lanovkou. Na jeho vrchole ste si už mohli pozrieť divadelnú hru, vypočuť koncert a čoraz častejšie, najmä v sobotu, tam počuť hlasné Áno. Tak to bolo cez víkend aj v prípade mladomanželov Ivany a Vlada, horalov ako remeň. Lomničák to so zaľúbencami oslávil asi všetkými druhmi počasia, aké sa dajú v lete zažiť.

Namiesto autobusu lanovka, svadobná kytica v ruksaku a bozk v hrebeni Lomnického štítu. Skialpinista Vlado si bral za ženu extrémnu lyžiarku Ivu. Áno si povedali vo výške 2634 metrov nad morom.

Milované hory

"Celý náš život je o tom, že naše záľuby sú všelijaké športy v horách, takže nám to bolo prirodzené," vysvetlila nevesta s tým, že najradšej zdolávajú na lyžiach strmé žľaby a steny.

S budúcimi manželmi išli hore aj svedkovia, debata sa samozrejme, ako inak, točila okolo hôr. Na vrchole bolo už všetko pripravené, sobášiaca tam už čakala a tak mohlo odznieť to, prečo tam všetci prišli. Áno.

Počasie ako manželstvo

Keďže to bola horská svadba horalov, pridali sa aj hory. Hneď ako si mladomanželia povedali svoje áno, začalo sa im blýskať  na lepšie časy. Hory ukázali, čo ich čaká, chvíľu slnko, chvíľu mračná a sem tam blesky, aj zahrmí aj dúha sa objaví.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články