Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
PRIESKUM. Hospodárska kríza ovplyvňuje náš sexuálny život
Zdielať na

PRIESKUM. Hospodárska kríza ovplyvňuje náš sexuálny život

Hospopdárska kríza tlmí chuť na sex a oslabuje potenciu. Vyplýva to z prieskumov farmaceutickej spoločnosti Pfizer, ktoré urobili v niekoľkých európskych krajinách.

Rozmýšľajú aj v posteli

Z prieskumu vyplynulo, že kríza výrazne ovplyvňuje sexuálny život Španielov a Talianov, zatiaľ, čo na Belgičanov má v tomto ohľade pozitívny vplyv ich relatívna prosperita.

Európania sa ani v posteli nedokážu oprostiť od vplyvu ťaživej ekonomickej situácie a dlhovej krízy. 43 percent Španielov a 21 percent Talianov v prieskumoch pripustilo, že zlá hospodárska situácia ovplyvňuje ich chuť na sex a negatívne dolieha na mieru spokojnosti so sexuálnym životom.

Dvakrát týždenne po 20 minút

Ak sa ekonomike darí, prejavuje sa to aj v sexe. V Belgicku tak uviedlo len 8 percent mužov a žien medzi 36 a 65 rokov, že hospodárska situácia ich sexuálny život ohrozuje. V Nemecku to bolo deväť percent respondentov. V prieskume, ktorý sa okrem spomínaných krajín uskutočnil aj vo Francúzsku a vo Švédsku, bolo opýtaných 6 249 ľudí žijúcich v sexuálne aktívnom partnerskom vzťahu.

V priemere sexu venovali dvakrát týždenne 20 minút. Z prieskumu ďalej okrem iného vyplynulo, že 64 percent Európanov by svoj sexuálny život rado zlepšilo. Takmer polovica mužov by napríklad rada mala lepšiu erekciu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články