Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najabsurdnejšie sexuálne zákazy - časť druhá
Zdielať na

Najabsurdnejšie sexuálne zákazy - časť druhá

Nevyčerpateľná studnica absurdít. Reč je o americkom zákonodárstve. Aspoň čo sa rôznych zákazov a príkazov týka. A to aj v oblasti intímneho života. Len nedávno sme písali o legislatíve, ktorá reguluje sexuálne správanie. Nezriedka má aj niekoľko sto rokov a stále platí. Teraz sa na amerických sociálnych sieťach objavili ďalšie absurdity. Tu sú...

20 + 10 zaujímavostí

Pôvodne ich bolo 20. Číslo 1? Pochádzalo zo štátu Kalifornia. "Ak súložíte so Satanom, použite kondóm," prikazuje miestny zákon. Rebríček absurdít dal vtedy dokopy ženský časopis Glamour.

Na internete sa rýchlosťou blesku objavili ďalšie "perly" zákonodárstva. Nepísané právo založené na precedensoch produkuje aj takéto zaujímavosti...

PoradieZákon (precedens)
1.Ak sa dvaja ľudia mladší ako 16 rokov pokúsia mať sex a nezažijú orgazmus, môžu byť stíhaní. Ak sa im vyvrcholenie podarí zažiť, nemôžu byť stíhaní.
2. V Oblongu (Illinois) je trestné sa v deň svadby milovať na rybách.
3.V hoteloch v Soiux Falls v Južnej Dakote musí mať každá izba oddelené postele. Musia byť od seba vzdialené pol metra. Je nelegálne sa milovať na podlahe. To platí pre páry, ktoré si prenájmu izbu na 1 noc.
4.Vo Wyomingu zakazujú párom sexovať vo vnútri mraziaceho boxu.
5.V štáte Idaho je sex v aute bezpečný. Policajti nemôžu zaklopať na okno. Ak si dôstojník myslí, že sa pár oddáva jeden druhému, musí najprv trikrát zatrúbiť a počkať 2 minúty, kým vyjdú z auta a až potom ich môžu vyšetrovať.
6. Žiadna žena nemôže mať sex s mužom v ambulancii. Ak bude pristihnutá, môže byť obvinená z pohlavného priestupku a jej meno bude uverejnené v miestnych novinách. (Tremonton, Utah)
7.V Rohnert Parku v Kalifornii je nezákonné mať sex s kravou, ale ak budete traja vrátane kravy, sex je povolený.
8.V Oklahome je ilegálne mať orálny sex.
9.V Bedford Country je nezákonné tancovať a piť alkohol zároveň. Žiaden z miestnych barov nemá tanečný parket.
10.V Minnesote je nezákonné spávať nahý.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články