Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kupujete pneumatiky na internete? Pozor na podvodníkov
Zdielať na

Kupujete pneumatiky na internete? Pozor na podvodníkov

Plánujete nakupovať pneumatiky cez internet? Dajte si pozor, pretože medzi korektnými predajcami sa objavujú aj rôzni špekulanti. Môže sa potom stať, že si kúpite síce lacné, no nekvalitné pneumatiky.

Oplatí sa to viac

AK už aj pre vás nastal čas vymeniť zimné pneumatiky za letné, a plánujete ich nakupovať cez internet, mali by ste si dať pozor. Dnes mimoriadne populárne obchodovanie cez internet prináša mnoho výhod. V prvom rade je to cena. Tá je v konkurencii virtuálnych obchodoch niekedy aj o tretinu nižšia ako v kamennom obchode.

Toto nakupovanie však v sebe ukrýva aj mnoho nástrah. Podľa majiteľa pneuservisu Stanislava Sklenicu treba nakupovať od predajcov, ktorí sú na trhu dlhodobejšie. Tým na reputácii záleží.

Pozor na podvodníkov

O predajcovi tak veľa napovie samotná diskusia. Nemusíte byť ani odborník, aby ste zistili, napríklad to, či guma nie je stará. Podľa skúseného odborníka, je dôležité aj to, kde bola pneumatika vyrobená. A aj to je na nej napísané. Na trhu sa vraj objavuje mnoho takýchto nekvalitných výrobkov.

ANO

Súvisiace články