Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vône a ženy. Kúzlo, ktorému podľahne každý muž
Zdielať na

Vône a ženy. Kúzlo, ktorému podľahne každý muž

Chcete krásne voňať? Prezradíme vám, kam si treba nastriekať voňavku, aby ju bolo cítiť aj na druhý deň rovnako vábivo. Na zápästie? Na dekolt? Áno, toto vie každý! Ale do zabudnutia akosi zapadlo jedno miesto na ženskom tele, kde sa vôňa údajne rozplýva najviac.

Voňavka do vlasov

Kde vydrží voňavka voňať najdlhšie, vie len jedna zo štyroch oslovených žien! A pritom je to také jednoduché. Stačí, keď keď si žena vstrekne pár kvapiek aj do čerstvo umytých, vlkých vlasov. Najlepšie ku korienkom. Potvrdzuje to aj odborníčka pracujúca so ženskou krásou a vôňami.

A najpríjemnejšie tam aj vonia. Pri nanesení vône na zápästie, krk, či dekolt totiž hrozí, že to s vôňou nesprávne odhadnete a narobíte si tým viac zla, ako osohu. Vo vlasoch sa však vôňa pohybmi hlavy uvoľňuje pomalšie, čím sa nestáva agresívnou.

Treba byť čistí

V čom robia ženy najčastejšie chybu pri voňaní sa? Poviem to jednoducho. Voňavky, parfémy, jednoznačne len na čisté telo! Spotenému telu a mastným vlasom nepomôže ani najdrahšia voňavka na svete! Obavy, že si tým poškodíte vlasy, mať nemusíte. Laky a tužidlá ich zaťažujú oveľa viac.

ISIFA

Súvisiace články