Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Stalo sa v utorok 28. decembra
Zdielať na
Zahraničie

Stalo sa v utorok 28. decembra

Zmeškali ste správy a chcete vedieť, čo sa deje okolo vás? Potrebujete rýchly prehľad najdôležitejších udalostí? Tak potom ste na správnom mieste! Nový projekt jojkárskej stránky NOVINY.SK prináša každý večer to najpodstatnejšie, čo počas dňa zachytili naši reportéri priamo v teréne...

Rázny Galko: Takto chce skoncovať s korupciou v armáde

Správa prevádzky a údržby Ministerstva obrany v Trenčíne končí. Rozhodol tak minister Galko potom, ako dvoch funkcionárov obvinila polícia z korupcie a z machinácií pri verejnom obstarávaní. Obaja sú stíhaní na slobode.

Policajti zachraňovali samovraha. Na Štedrý deň

Mestskí policajti z Handlovej zachránili na Štedrý deň život. 46-ročný muž sa opil a vyšiel na železničný viadukt. Odtiaľ chcel skočiť dolu a ukončiť svoj život. Hliadka k nemu prišla v poslednej chvíli. Muža po malom súboji strhli zo zábradlia a skončil na psychiatrii.

Hviezda zápasenia chladnokrvným vrahom?!

Jeden z najlepších európskych zápasníkov čelí obvineniam z vraždy. Muž s prezývkou "Náčelník" mal byť súčasťou bandy, ktorá chladnokrvne popravila vplyvného obchodníka. Bývalého šampióna držia vo väzbe, on ale žiada prepustenie zo zdravotných dôvodov.

V aute takmer uhoreli dve malé deti

Pri dopravnej nehode medzi Spišským Štiavnikom a Hranovnicou takmer uhoreli dve malé deti. Po zrážke dvoch áut sa jedno vznietilo a zhorelo do tla. Cesta bola uzavretá takmer dve hodiny.

Odkaz cestárov: Na odškodné pre výtlky zabudnite!

Samé výtlky. Takto to vyzerá po nedávnych tuhých mrazoch a následnom oteplení na slovenských cestách. Vodiči hovoria o katastrofálnych podmienkach.Cestári však majú zaujímavé riešenie - rozbitú cestu jednoducho označia dopravnou značkou. Vodičom odkazujú: na odškodné zabudnite!

Český horolezec prežil 200-metrový pád

Nechýbalo veľa a Satan si z Tatier odniesol ďalšiu obeť. Mladý český horolezec sa na vrchu s týmto pekelným menom pošmykol tak nešťastne, že letel niekoľko stoviek metrov. Z ťažkých zranení sa zotavuje v košickej nemocnici. Čaká ho niekoľko náročných operácii.

Polonahý kamionista a ešte k tomu v protismere?

Šoférovať na frekventovanej diaľnici v protismere a ešte k tomu polonahý, to znie ako čisté šialenstvo. Predstavte si, včera policajti takéhoto šialenca naháňali. Išiel na kamióne, z ktorého vystúpil dosť naľahko - len v spodnej bielizni. Všetko sa vysvetlilo pri fúkaní.

Chladnokrvná matka vyhodila novorodenca

20-ročná mladá žena sa zrejme bála reakcií svojej rodiny, tajila totiž pred ňou nielen tehotenstvo, ale aj pôrod. A keď maličké prišlo na svet, zabalila ho do plastovej tašky a prehodila cez vyše dvojmetrovú stenu medzi stromy do záhrady svojho suseda.

Zoznámte sa: Magické dátumy v roku 2011

Prepych a šťastie alebo trápenie a choroby? Čo z toho nám prinesie rok 2011? Z hľadiska numerológie ponúka viacero zaujímavých dátumov, ktoré si zaslúžia prívlastok magické. Príliš veľa jednotiek vraj podľa čísel rozhodne nepraje sobášom.

Zdielať na

Najčítanejšie správy