Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dcéra Clintonovcov mala rozprávkovú svadbu
Zdielať na

Dcéra Clintonovcov mala rozprávkovú svadbu

Podľa médií stála až niekoľko miliónov dolárov. Pozrite si VIDEO a fotogalériu.

Podrobnosti o svadbe rodina prísne strážila a novinári počas dňa zahliadli okrem rodičov nevesty len niekoľko svadobných hostí. Rhinebeck bol prakticky uzavretý a na 12 hodín nad ním zatvorili aj vzdušný priestor. Bezpečnostné opatrenia pri súkromnej vile, kde sa sobáš konal, pripomínali oficiálne návštevy štátnikov. Clintonovci po obrade vydali len oznámenie o tom, že sa uskutočnil.

Chelsea Clintonová (30), jediné dieťa bývalého amerického prezidenta a súčasnej ministerky zahraničných vecí, a syn ďalšieho amerického politického páru Marc Mezvinsky (32), sa poznajú od detstva a zasnúbili sa koncom minulého roka. Obaja žijú v New Yorku.

V médiách sa objavili dohady o tom, že svadba mohla stáť necelý milión až niekoľko miliónov dolárov, pričom len svadobné šaty mali cenu 25.000 dolárov (19.200 eur). Pozvaní hostia mali údajne odovzdať mobilné telefóny a iné nahrávacie zariadenia.

V súvislosti so zoznamom hostí bolo oficiálne známe jedine to, že k ním nepatril prezident Barack Obama. Podľa správ však Clintonovci pozvali 400 až 500 hostí vrátane prominentov ako sú Ted Turner, Oprah Winfreyová či Steven Spielberg.

Najčítanejšie správy