Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Horiace peklo! Dve malé deti zhoreli v dome
Zdielať na

Horiace peklo! Dve malé deti zhoreli v dome

Zdroj: c2.api.ning.com/ilustračné

Matka vyskočila z okna s bábätkom v náručí. Ešte sa chcela vrátiť pre svoje ďalšie dve deti, 5-ročné dievčatko a 2-ročného chlapčeka. Plamene jej v tom však zabránili.

Dom je obkolesený šokovanými ľuďmi, ktorí si nevedia vysvetliť, kto by rodine Adamsovej mohol chcieť ublížiť. Polícia totiž zatiaľ požiar vyšetruje ako úmyselný. Chvíľu pred jeho vypuknutím 23-ročná Fiona, matka troch detí, volala na políciu, že z okolia domu počuje podozrivé zvuky.

Polícia však po prehľadaní okolia nikoho nenašla. Hodinu po tom vypukol v noci v dome požiar, ktorý v plameňoch pochoval 5-ročnú Niamh a 2-ročného Caydena. Matka sa zachránila spolu s 8-mesačným synčekom Kiernanom skokom z okna na požiarnu trampolínu.

Fiona sa ešte spolu so svojím švagrom snažila dostať späť do domu, silné plamene a horúčava sálajúca z domu im v tom zabránili. Fionu následne s bábätkom hospitalizovali v miestnej nemocnici s početnými popáleninami. Jej stav je stabilizovaný, stav bábätka je zatiaľ neznámy.

Ako ďalej stránka dailymail.com informuje, v súvislosti s požiarom bol už zatknutý aj 17-ročný mladík, polícia prípad naďalej vyšetruje. Nikto z príbuzných ani susedov rodiny si požiar nevie vysvetliť. "Ktokoľvek to už urobil, musí byť chytený a potrestaný. Tie deti boli úžasné a skvelé, šťastné a milované. Viem, že niekto Fionu obťažoval a dokonca hádzal nejaké veci na dom.... Je to strašné," povedal priateľ blízky rodine.

"Každý ich mal rád, nemali nepriateľov," hovoria susedia. Momentálne je pred domom množstvo kvetov s medvedíkmi a odkazmi pre nebohé deti.

Najčítanejšie správy