Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Po nehode sanitky zomrel chodec a čakajúca pacientka
Zdielať na
Zahraničie

Po nehode sanitky zomrel chodec a čakajúca pacientka

Zdroj: TV JOJ/ilustračné

Pri tragickej dopravnej nehode sa zrazila sanitka s osobným autom. Zomrel pritom chodec, ktorého zrazil na chdoníku pri strete áut voz záchrannej služby a tiež pacientka, ktorá musela počkať na ďalšiu sanitku.

V Opave sa dnes dopoludnia stala tragická dopravná nehoda, pri ktorej sa zrazila sanitka s osobným autom. Na mieste zomrel 75-ročný chodec, ktorého po strete áut zrazil na chodníku voz záchrannej služby. Na záchranku čakala 70-ročná žena z Velkých Hoštic, ktorá ale ešte pred príjazdom náhradnej sanitky zomrela.

Oznámil to hovorca opavskej polície René Černohorský. 27-ročný šofér sanitky pri nehode utrpel ľahké zranenia, jeho spolujazdec stredne ťažké, je mimo ohrozenia života. Ľahko zranení boli aj dvaja ľudia v osobnom aute.

Havarovaná sanitka bola na ceste za sedemdesiatročnou ženou, ktorá však počas čakania na ďašiu sanitku, ktorá prišla až za 12 minút, zomrela.Nehoda sa podľa hovorcu stala, keď sanitka po štvorprúdovej ulici išla v ľavom pruhu a osobné auto Renault Laguna v pravom pruhu.

38-ročný vodič renaultu chcel odbočiť doľava a sanitke skrížil cestu. Obe autá skončili mimo vozovky pri rodinnom dome.Pri dychovej skúške polícia u šoférov nezistila žiadny alkhol, príčiny nehody sa zatiaľ vyšetrujú, dodal Černohorský.

Zdielať na

Najčítanejšie správy