Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Podľa Fayeda nechala Dianu zavraždiť kráľovská rodina
Zdielať na
Zahraničie

Podľa Fayeda nechala Dianu zavraždiť kráľovská rodina

Pre svoje tvrdenia však Fayed nepredložil žiadne dôkazy. Uvádza, že ich nemôže mať, pretože vraždu uskutočnili tajné služby a tie mu znemožnili dôkazy získať. <b>VIDEO: Fayed pred novinármi</b>

Otec bývalého milenca princezny Diany Mohamed Al Fayed dnes pred koronerom v Londýne povedal, že korunný princ Charles dosiahol svoje a mohol si vziať svoju "krokodýliu ženu" Camillu.

Charles a jeho otec, princ Philip sa vraj spikli, aby dosiahli Dianinu smrť. Fayed to vraj vie preto, že sa mu Diana zverila, že sa jej kráľovská rodina snaží zbaviť.
Pre svoje tvrdenia však Fayed nepredložil žiadne dôkazy. Uvádza, že ich nemôže mať, pretože vraždu uskutočnili tajné služby a tie sa "ohradili železnou stenou" a znemožnili mu dôkazy získať.

REUTERS

Koroner, ktorý je zvláštnym typom vyšetrujúceho súdcu, má v Londýne stanoviť príčinu smrti princezny Diany. I keď niekoľko vyšetrovaní dospelo vždy k záveru, že šlo o nešťastnú náhodu, na ktorej mal podiel opitý vodič.

Fayed povedal, že je presvedčený, že sa dokáže, že Diana a jeho syn boli zavraždení.

Bol aj jediný, komu sa Diana zverila, že čaká s jeho synom dieťa. Toto tvrdenie vyvracajú výpovede princezniných priateľok, ktoré tvrdia, že to nebolo možné. Známky tehotenstva neukázala ani pitva, ale Fayed tvrdí, že jej výsledky sfalšovali.

Fayed tvrdí, že vodič Henri Paul nebol opitý. Jeho opilosť však dokázala expertíza, ktorá podľa Fayeda bola tiež sfalšovaná. Fayed už utratil milióny za to, aby dokázal, že jeho syna a Dianu zavraždili.

Zdielať na

Najčítanejšie správy