Polojasno
15°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Leto milionárskych detí, tri mesiace plné party, jácht a šperkov
Zdielať na

Leto milionárskych detí, tri mesiace plné party, jácht a šperkov

Zdroj: Instagram/Harry Brant

NEW YORK / Ak sa vám zdá, že práve vy ste zažili tie najlepšie a najluxusnejšie prázdniny na svete, po prečítaní si nasledujúceho článku, zostanete s otvorenými ústami. Jachty, drahé hodinky či potoky alkoholu, toto je život milionárov.

Po troch mesiacoch prázdnin miera do školy aj bohaté deti. Tri mesiace plné plavieb po mori, premávanie sa po meste na Ferrari či kúpa drahých hodiniek. Podobné obrázky sa na internete objavujú denne.

Veľa z nich ukazuje koľko ich vlastných, alebo rodičovských peňazí minuli. "Možno to pôjde," napísal pod kreditnú kartu, ktorá je obmedzená na limit 500 000 dolárov, Alec Steinberg. Píše o tom aj britský portál Dailymail.com.

Instagram/Harry Brant

Osemnásťročný Peter Brant a jeho o dva roky mladší brat Harry strávili väčšinu leta na jachte, ktorá sa plavila po Európe. Každý jeden moment zdokumentovali na Instagrame. "Tancovanie a leňošenie, bude mi to chýbať," napísal Harry pod fotku jachty, na ktorej tancujú dievčatá.

Instagram/Lord Steinberg

Predtým, ako sedemnásťročný Marcus Adolf vyrazil vo svojom BMW na leto do mesta Hamptons, pochválil sa čiernou kreditkou American Express, na ktorej má podľa odhadov 16 miliónov dolárov.

Instagram/Marcus Adolf

Obyvateľka New Yorku Cole Shneider sa miluje opaľovať so svojimi Rolexkami. A na hodinky tejto značky má slabosť aj Anil Arjandas. Svojich šesť kúskov odvážil. "Majú spolu 1,5 kilogramov, je čas sa prehupnúť nad túto hmotnosť, kúpim nové," napísala.

Instagram/arnhoff

Instagram/Josephlifeset

Pred nedávnom anonymný užívateľ vydal román o bohatých deťoch na svojom blogu. Román skúma životy skazených mladých ľudí od dedičky hydinového impéria až po dcéru mediálneho magnáta.

Instagram/Anilajarandas

Instagram/coleshneider

Súvisiace články

Najčítanejšie správy