Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Silvester v USA. Keď my oslavujeme, oni iba obedujú
Zdielať na

Silvester v USA. Keď my oslavujeme, oni iba obedujú

Slováci, ktorí žijú v zahraničí, na Silvestra počítali hodiny. Myslíme tých, ktorí sú v inom časovom pásme. Niektorí napríklad museli odbehnúť od obedňajšieho stola, aby poslali svoju gratuláciu v čase, keď je u nás polnoc.

Šuvadová: Bude to rok veľkých zmien

Vďaka internetu sa môžu spojiť slovenské rodiny aj počas Vianoc. Medzi Slovenskom a USA môže byť rozdiel aj deväť hodín. Len v Spojených štátoch existuje šesť časových zón.

Lucia žije v Pensylvánii. Keď chce zavolať alebo napísať kamarátom v inej krajine presne o polnoci, musí dobre počítať, aby sa nesekla. "Teraz je niečo po deviatej na Slovensku, tak ešte ich stíham," povedala. 

Možnosť zaželať šťastný Nový rok celému Slovensku využila aj Silvia Šuvadová, v poslednom čase známa aj svojimi videami o prognózach do budúcnosti. "Bude to rok veľkolepých zmien," povedala herečka.

Zabávali sa bohatí aj chudobní

Silvestrovské oslavy sú plné večierkov bohatých ľudí. Tí menej bohatí vyjdú na ulicu a užívajú si v dave. Americké médiá zase riešia top udalosti roka. Medzi iným je to hurikán Sandy, znovuzvolenie prezidenta Obamu alebo masakry počas premietania posledného Batmana či tá posledná na škole v Newtowne.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy