Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak to jej nevyšlo! Reportérka si pomýlila hubu s umelou vagínou
Zdielať na

Tak to jej nevyšlo! Reportérka si pomýlila hubu s umelou vagínou

Zistenie to asi nebolo vôbec príjemné. Mladá redaktorka regionálnej televíznej stanice hovorila vo svojej reportáži po celý čas o vzácnej hube. Držala ju v rukách i merala. Keď sa po odvysielaní príspevku dozvedela, že je to umelá vagína, jej líca boli pravdepodobne poriadne červené...

Ľudia z dediny Liucunbu na západe Číny kopali studňu a kým narazili na vodu, podaril sa im iný objav. Zo zeme totiž vytiahli záhadný predmet, s ktorým si nevedeli dať rady. Napadlo im preto zavolať do tamojšej regionálnej televízie a na miesto sa vybrala mladučká reportérka Yunfeng Ye.

Vzácna liečivá huba - unikát!

Spoločne s dedinčanmi sa televízny štáb dopracoval k názoru, že ide o vzácnu liečivú hubu Taisui, ktorá rastie pod zemou. Reportérka preto hovorila o unikáte, ktorý len tak hocikedy hocikto nenájde. A že táto huba vyžaduje veľmi špecifické podmienky, aby mohla rásť.

Z omylu ju vyviedli až diváci...

Po odvysielaní reportáže však začali v televízii vyzváňať telefóny. Pobavení diváci okamžite vyviedli mladú redaktorku z omylu. Nebola to totiž žiadna huba, ale erotická pomôcka! Konkrétne umelá vagína... To, koľko meria, vie čínska novinárka presne, veď ju pred kamerami dôkladne premerala.

"Naša reportérka je veľmi mladá," vysvetľoval v rozpakoch šéf televíznej stanice divákom a ospravedlnil sa im za "nepohodlnú a zavádzajúcu" správu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Čína_reportérka_umelá_vagína

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy