Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zem navštívili mimozemšťania Mork a Mindi!
Zdielať na

Zem navštívili mimozemšťania Mork a Mindi!

Postupne sa sprístupňujú ďalšie a ďalšie tajné dokumenty, ktoré hovoria o existencii UFO. Patria medzi ne popisy zvláštnych úkazov na oblohe, obavy z invázie či stretnutia s mimozemšťanmi. Medzi dokumentami britského ministerstva obrany sa objavilo aj rozprávanie dvoch žien, ktoré navštívili mimozemšťania Mork a Mindy a pýtali sa ich zvláštne otázky...

Matka a dcéra z Londýna zazreli podľa vlastných slov v jedno februárové ráno 2003 na oblohe zvláštne svetelné útvary. Hneď potom ich navštívili muži v kozmických úboroch a čiernych okuliaroch. Predstavili sa ako Mork a Mindy a poradili im, aby sa kvôli možnému ožiareniu nedívali na svetlá. Spýtali sa tiež, v akom znamení sú narodené a potom zrazu zmizli... Mork a Mindy sú tiež postavičky staršieho amerického seriálu o mimozemšťanoch.

Medzi odtajnenými dokumentami z rokov 1985 až 2007 je tiež záznam, kde sa bývalý predseda britskej vlády Winston Churchill zaujímal o zjavenie UFO nad Washingtonom v roku 1952.

UFO_zem_mimozemšťania_ilustračné foto

ISIFA

Ďalší záznam sa týka údajných šiestich guľovitých objektov rýchlo letiacich nočnou oblohou nad anglickým mestom Lancaster. V roku 2004 zase experti ministerstva obrany skúmali fotografiu "lietajúceho taniera" v strednom Anglicku. Ich skúmanie neviedlo k žiadnym definitívnym záverom.

V memorande z roku 1995 ministerstvo pripúšťa, že "vyššie priority" im bránia v hĺbkovom preštudovaní tisícov správ o UFO, ktoré dostali od čias skončenia druhej svetovej vojny.

Aj na Slovensku máme záznamy či fotografie úkazov, ktoré niektorí považujú za dôkaz existencie UFO. Ak si dobre pamätáte, raz sme vám dokonca predstavili amatérskeho ufológa Eda zo Šídu, ktorý podľa vlastných slov s mimozemšťanmi dokonca komunikuje... Pozrite si s ním rozhovor:

UFO_zem_mimozemšťania_ilustračné foto

ISIFA

Súvisiace články