Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Netradičný útvar na oblohe. UFO alebo obyčajné lietadlo?
Zdielať na

Netradičný útvar na oblohe. UFO alebo obyčajné lietadlo?

Záhada, ktorá už niekoľko týždňov rozdeľuje vedcov a priaznivcov rôznych konšpiračných teórii. Reč je o podivnom objekte, ktorý sa začiatkom leta prehnal nočnou oblohou v Argentíne. Objavil sa však aj nad budovou BBC v britskom Londýne...

Dôkaz existencie mimozemského života? Alebo zase "len" obyčajné lietadlo či meteorit? Jasne žiariaci objekt videli nielen očití svedkovia. Dostal sa aj do správ celoštátnej argentínskej televízie. Zachytili ho totiž bezpečnostné kamery.

Svedkovia tvrdia, že objekt na oblohe musel byť veľmi rýchly. Priaznivci konšpiračných teórii o ufónoch preto tvrdia, že to nemôže byť žiadne lietadlo. A ako dôkaz používajú aj tento videozáznam.

Naopak, seriózni vedci sa prikláňajú k teórii o prelete meteoritu. Tak či onak, podobných zámerov sa v uplynulých týždňoch objavilo viac. Informovali sme napríklad o UFO nad britskou verejnoprávnou stanicou BBC priamo v centre Londýna. Viac informácií TU.

Hlásenia o UFO boli aj z Grécka či Mexika. Populárne kruhy v obilí opisovali toto leto našej televízii aj viacerí Slováci.

tl9

Súvisiace články