Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Luxus, ktorý vás dostane. Toto je katamarán za 12 miliónov eur
Zdielať na

Luxus, ktorý vás dostane. Toto je katamarán za 12 miliónov eur

LONDÝN / Spoločnosť Sunreef Yachts, ktorá vyrába luxusné jachty, predstavila model najluxusnejšej jachty všetkých čias. V katamaráne môže prenocovať dvanásť hostí a šesť členov posádky.

Spoločnosť predstavila víziu luxusnej jachty v tvare katamaránu, ktorá meria viac ako 35 metrov. Jej cena sa odhaduje na 8 až 10 miliónov libier (približne 10 až 12 miliónov eur), píše The Daily Mail

Dvanásť pasažierov

Loď má rozlohu 680 metrov štvorcových. Obývačka má viac ako 79 metrov štvorcových, salónik s terasou má viac ako 50 metrov štvorcových. Apartmán má oddelený šatník a kúpeľňu. Na hlavnej palube sa nachádza aj kuchyňa a jedálenský kút. 

Na palubu sa bez problémov zmestí dvanásť pasažierov a šesť členov posádky. Na spodnej palube je priestor pre dvanásťčlenný posádkový čln, dva vodné skútre či set na potápanie.

Luxusná jachta bola vyrobená v poľskom Gdansku:

Jachta Sunreef Power 115 vznikla v sídle spoločnosti v poľskom Gdaňsku. "Power bola vyrobená pre klienta, ktorý miluje naozaj všetko. Katamarán mu má ponúknuť predovšetkým otvorené priestory a zvýšenú stabilitu a elegantný vzhľad," píše sa na stránke spoločnosti Sunreef Yachts.

Spoločnosť navrhla a vyrobila od roku 2002 viac ako 60 superjácht a je momentálne svetovým lídrom na trhu.

Na luxusnej jachte sa nachádza spálňa s výhľadom na oceán:

sunreef-yachts.com

Loď má veľkosť 680 m2 :

sunreef-yachts.com

Súvisiace články