Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Americký vedec (†78): Pracoval som pre vládu spolu s mimozemšťanmi
Zdielať na

Americký vedec (†78): Pracoval som pre vládu spolu s mimozemšťanmi

TUCSON / Bývalý výskumný inžinier americkej spoločnosti Lockheed Martin na výrobu lietadiel a leteckých technológií sa na dôchodku rozhodol prehovoriť o údajnom stretnutí s mimozemskou civilizáciou. Tesne pred smrťou zverejnil na YouTube video, podľa ktorého pracoval s 18 mimozemskými bytosťami na vládnych projektoch v legendárnej oblasti 51.

Kontroverzné video vzniklo krátko pred smrťou Boyda Bushmana, 7. augusta 2014. Bushman v ňom tvrdí, že Američana skúmajú UFO dvadsaťštyri hodín denne.

Hovorí o mimozemšťanoch, ktorí sa dožívajú až 230 rokov a na nohách majú plávacie blany. Žijú na planéte Quintumnia, ktorá je vzdialená od Zeme 68 svetelných rokov, dostať sa na našu planétu im však trvá len štyridsaťpäť minút, píše The Daily Mail

reprofot: The Daily Mail

Dve skupiny

"Existujú dve skupiny mimozemšťanov," hovorí Bushman. "Delia sa do dvoch skupín, ako na ranči," dodal. "Jedni sú správcovia dobytka, tí druhí jeho zlodeji," tvrdí.

Bushman vo videu ukazuje fotografie, ktoré mali vzniknúť počas jeho pobytu na základni amerického letectva v Južnej Nevade v Oblasti 51. Ide o legendárnu uzavretú vojenskú oblasť, v ktorej podľa rôznych konšpiračných teórií zadržiava americká vláda havarované UFO i telá mimozemšťanov 

reprofoto: The Daily Mail

Plávacie blany na nohách

Podľa leteckého inžiniera sa obyvatelia planéty Quintumnia dožívajú 230 rokov. Opísal ich ako bytosti, ktoré majú približne jeden a pol metra a na nohách majú plávacie blany. Každý z nich má päť prstov, ktoré sú o tridsať percent dlhšie ako naše.

Ich dorozumievacím jazykom je telepatia a na prepravu používajú UFO, ktoré má v priemere 11,5 metra.

Video sa stretlo s veľkou mierou nadšenia v tábore fanúšikov konšpiračných teórií o UFO, ale aj so značnou skepsou, hlavne medzi odborníkmi. Nepodarilo sa oficiálne overiť ani len pracovnú pozíciu Boyda Bushmana v Oblasti 51, jeho fotografie mimozemšťanov sa navyše veľmi podobajú bežne predávanej plastovej hračke.

Pozrite si časť z videa, v ktorej Boyd Bushman hovorí o telepatii:

Súvisiace články