Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
UFO nad Blackpoolom je nespochybniteľný dôkaz, tvrdí odborník
Zdielať na

UFO nad Blackpoolom je nespochybniteľný dôkaz, tvrdí odborník

BLACKPOOL / Nad anglickým mestom Blackpool sa objavil podivný strieborný objekt. Ide vraj o nespochybniteľný dôkaz o existencii mimozemskej civilizácie. Aspoň podľa tvrdenia autora záznamu. Ten je organizátorom pravidelných stretnutí na tému vesmír a jeho záhady. Správu priniesol britský denník The Daily Mail.

Strieborný objekt sa na oblohe vznášal hodinu, a potom zmizol nad oblaky. Zaujímavé na tomto celom príbehu je to, že organizátori UFO konferencie, ktorá bola v tom čase v plnom prúde, videli podobný objekt aj tri roky dozadu.

Hodinu na mieste

Reakcie na seba nenechali dlho čakať a priaznivci mimozemského života pridávajú odkazy k Akty X s odkazmi "chcem veriť". Svedkovia si najprv mysleli, že ide o teplovzdušný balón, ale potom, čo sa objekt nepohyboval, svoje tvrdenie zmenili. Informuje o tom britský denník Daily Mail. 

Caters News Agency

Po hodine zmizol z oblohy ako gáfor. Nie je to prvýkrát, čo Sam Wight z Blackpoolu , ktorý organizuje konferencie videl vznášať sa neznámy objekt na oblohe. "Počas roka máme dve, tri konferencie, ktoré trvajú celý víkend. Zúčastňuje sa ich aj 400 ľudí," hovorí.

Kruhy v obilí

"Videl som UFO spolu s duchmi. Ale nerád o tom hovorím, leho ľudia si myslia, že som idiot," dodáva Wight. "Pred troma rokmi sme na konferencii videli podobný objekt. Videlo ho 20 ľudí a z oblohy zmizlo veľmi rýchlo," dodávajú účastníci konferencie.

Konferencie sa zúčastnilo 200 ľudí. Jej hlavnou témou boli paranormálne javy, ako napríklad kruhy v obilí.

Objekt si ako prvý všimol pár na juhu Anglicka, keď si vyšiel von zapáliť cigaretu. Charlie a Gemma si ho hneď natáčali a snímali na mobilné telefóny.

Súvisiace články