Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Google spustil novú službu. Nájdite letenku snov
Zdielať na

Google spustil novú službu. Nájdite letenku snov

BRATISLAVA / Najpoužívanejší vyhľadávač Google pred letom spustil novú funkciu. Vyhľadá nám let, vypíše koľko trvá a dokonca uvedie, koľko zvykne lietadlo meškať.

Služba Google Flight ponúka užívateľom možnosť vyhľadať najlepší let alebo ukázať, čo všetko si napríklad za takých tisíc eur môžeme dovoliť. Súčasťou služby je neodmysliteľná mapa, ktorá ponúka fotografie jednotlivých miest a ich turistické atrakcie.

Ak si ako cieľovú destináciu zvolíte napríklad Južnú Ameriku, vyhľadávač vám ponúkne najpopulárnejšie destinácie, ktoré sa v danom regióne nachádzajú. "Prevádzkujeme aj mapu, na ktorej si môžete pozrieť, kde sa miesto nachádza, ako sa tam najlacnejšie dostať a tiež dĺžku letu," uvádza sa na blogu stránky Google.

noviny.sk

Do vyhľadávača Google dodal funkciu "skúsim šťastie", ktorá je určená najmä pre dobrodruhov a vie nájsť ideálnu destináciu v stanovenom čase a rozpočte. Celá stránka je v slovenčine, ceny leteniek sú uvádzané v dolároch. 

Google Flight vás presmeruje rovno aj na spoločnosť, ktorá vybranú letenku, ponúka. Cena spoločnosti a cena, ktorú ponúka Google Flight sa pri našom teste zhodovali.

noviny.sk

Súvisiace články