Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nad horiacou loďou sa zjavilo UFO, video vo vnútri
Zdielať na

Nad horiacou loďou sa zjavilo UFO, video vo vnútri

LOS ANGELES / Dôkaz mimozemského života! Aspoň tak to vidí amatérky filmár, ktorý zachytil v polovici uplynulého mesiaca UFO. A to nad pobrežím Kalifornie. Informáciu priniesol americký spravodajský portál Huffington Post.

Objekty zrazu zhasli

Neobvykle žiariace svetlá sa objavili nad loďou, ktorá mala vážne problémy. Dôvodom bol požiar na palube. Amatérsky filmár zverejnil zábery, ktoré zachytávajú štyri objekty. Alebo skôr svetlá. Postupne zhasli a zmizli. Zaujímavé je, že každé sa vybralo iným smerom.

"Objekty som zachytil v momente, keď som z pláže filmoval horiacu loď," napísal pod videom na serveri youtube.com muž s identitou looknowtv. A to bez ďalších podrobností. Známe je len to, že video malo vzniknúť v septembri.

Vysvetlenie? Supermoderné stíhačky

Odborník tvrdí, že na obrázkoch zrejme nie sú neidentifikovateľné lietajúce stroje. V žiariacich svetlách nad horiacou loďou má zrejme prsty armáda. Ide zrejme o jej viacúčelové stíhačky F-35 novej generácie.

"Ide zrejme o zhodu náhod. Vďaka poveternostným podmienkam vidieť svetloment stíhačiek, ktoré cvičili nad oceánom," cituje odborníka na vojenské technológie Marca Dantonia Huffington Post. Ten po vzhliadnutí videa dodal, že lietadlá mohli byť až 30 míľ od horiacej lode. To je v prepočte asi 50 kilometrov.

Dôkaz z vesmíru

Priaznivci UFO teórií ale tvrdia, že mimozemský život existuje. A opierajú sa o vedecké dôkazy. Ako ten z univerzity v anglickom Sheffielde použili balón. Ten vyslali do stratosféry. A keď sa vrátil z výšky 27 kilometrov späť na Zem, priviezol aj množstvo vzoriek.

Vzoriek v podobe mikroorganizmov. Tie podľa šéfa výskumného projektu s pravdepodobnosťou, ktorá sa takmer rovná istote, nepochádzajú z našej planéty. "Na 95- percent sme presvedčení, že ide o mimozemský pôvod," vyhlásil podľa denníka The Independent profesor Milton Wainwright. VIAC TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

youtube/looknowtv

Súvisiace články