Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V írskom Corku nakrútili zvláštne objekty. UFO?
Zdielať na

V írskom Corku nakrútili zvláštne objekty. UFO?

CORK / Niekoľko svetiel sa po večernej oblohe pohybovalo v istých formáciách. Pomaly sa tieto "objekty" vznášajú smerom k zemi - k zelených lesom južného Írska. Ide o UFO? Autor videa, ktorý objekty nakrútil na mobilný telefón ešte v decembri 2012, tvrdí, že áno. Skeptici na internete sa však smejú...

V Írsku pristálo UFO...?

Naktis Ireland, taký je pseudonym nového videa, ktoré sa na internete objavilo len teraz, hoci autor ho podľa vlastných slov zachytil už v decembri minulého roka. Video je bez zvuku, zachytáva svetelné objekty, ktoré sa pomaly vznášajú k zemi.

"Nikdy som nepovedal, že sú to mimozemšťania. Povedal som, že sú to svetlé, zvláštne objekty, neidentifikovateľné. Neviem ani, či išlo o lampióny, pretože nič také som nezaregistroval. Verte si, čomu chcete, všetko je možné," napísal autor videa.

Hoax?

Bránil sa tak mnohým posmievačom, podľa ktorých ide o hoax - pýtajú sa, prečo s videom čakal tak dlho a prečo je bez zvuku. Svetlá podľa mnohých predsa len vyzerajú ako lampióny. Dailymail.co.uk rovnako píše, že sa pohybujú príliš pomaly, objekty sa vznášajú bez akéhokoľvek pohonu. Na ohňostroj a svetlice ide však zase o príliš veľké objekty. Niektorí sa teda s trochou irónie pýtajú - pristálo v Írsku UFO?

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube.com

Súvisiace články