Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
UFO malo zachrániť Zem, odklonilo asteroid...
Zdielať na

UFO malo zachrániť Zem, odklonilo asteroid...

ČELJABINSK / Obyvatelia ruského mesta Čeljabinsk sa len veľmi pomaly spamätávajú z dopadu meteoritu neďaleko ich mesta. Najnovšie ich trápi aj video, ktoré sa nedávno objavilo na internete. Je na ňom totiž vidieť, ako vedľa padajúceho meteoritu letí neznámy neindentifikovateľný objekt - ľudovo nazývaný aj UFO. Informáciu priniesol The Siberian Times.

Film bol nakrútený jedným zo svedkov dopadu meteoritu. Podľa mnohých sa však na ňom nachádza aj neznámy lietajúci objekt, ktorý veľkou rýchlosťou predbehol aj letiaci meteorit.

Podľa expertov však nemohlo ísť o úlomok meteoritu, pre jeho ohromnú rýchlosť. Viacerí ho preto považujú za UFO a návštevníkov z iných svetov, píše The Siberian Times.

Zachránili nás?

Obyvatelia Čeljabinsku majú aj na toto svoju teóriu. "Zachránili Zem pred veľkou katastrofou tým, že rozstrelili meteorit," povedala pre ruský denník Siberian Times jedna z obyvateliek Čeljabinsku.

Nachádzajú sa však aj skeptici, ktorí tvrdia, že pri takejto rýchlosti nie je možné predpokladať ani trajektóriu, ani rýchlosť rozpadajúceho sa objektu. Vyzerá to teda tak, že ufológovia majú zase o záhadu viac.

Téme sa venuje reportér Peter Dzurilla. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Siberian Times

Súvisiace články