Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Opravy miestnych komunikácií si vyžiadajú dopravné obmedzenia
Zdielať na

Opravy miestnych komunikácií si vyžiadajú dopravné obmedzenia

Zdroj: TV JOJ

BANSKÁ BYSTRICA / Motoristickú verejnosť v Banskej Bystrici čakajú počas nasledujúcich dní krátkodobé dopravné obmedzenia pre opravy miestnych komunikácií. Týkajú sa v prípade priaznivého počasia Ulice profesora Sáru a Ulice Figuša Bystrého.

Pre kladenie nových asfaltových povrchov miestnych komunikácií bude od utorka 25. júla od 8:00 do štvrtka 27. júla do 6:00 úplne uzatvorená časť Ulice profesora Sáru. Ide o plochu pred budovou RTVS až po objekt SBS Omnis. Od štvrtka 27. júla od 8:00 do soboty 29. júla do 6:00 sa práce presunú na Ulicu Figuša Bystrého. Úplne uzatvorená bude v úseku od Ulice profesora Sáru až po Rudlovskú cestu.

„Žiadame obyvateľov a návštevníkov spomínaných ulíc o porozumenie a strpenie zníženia komfortu počas uzávierky. Vodičov upozorňujeme, aby sledovali prenosné dopravné značenie a nejazdili po pamäti. Za vzniknuté dopravné obmedzenia sa ospravedlňujeme. V prípade nepriaznivého počasia budú práce na oprave komunikácií realizované v náhradnom termíne,“ uviedla Mojžišová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy