Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Policajti ohlásili dopravnú akciu v týchto okresoch v Banskobystrickom kraji
Zdielať na

Policajti ohlásili dopravnú akciu v týchto okresoch v Banskobystrickom kraji

BANSKÁ BYSTRICA / Vodiči z Banskej Bystrice a okolia by mali byť v nasledujúcich dňoch na cestách obozretní. Policajné hliadky tu budú vykonávať viaceré kontroly. Polícia ďalej upozorňuje, že vodiči nemusia byť priamo prichytení pri porušení zákona, pokuta im môže prísť aj neskôr poštou.

Pozrite si rozpis dopravných hliadok planý na nasledujúce štyri dni:

dňa 07. 03.  2017 v okrese Zvolen
dňa 08. 03. 2017 v okresoch Lučenec a Zvolen
dňa 09. 03. 2017 v okrese Žiar nad Hronom
dňa 10. 03. 2017 v okrese Revúca

Obmedzenia v Bratislavskom kraji

V najbližších mesiacoch budú v Bratislavskom kraji rozsiahle dopravné obmedzenia. Ako ďalej informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, pre výstavbu svetelnej signalizácie a stavebné úpravy bude od 8. marca do 30. mája obmedzená premávka v Záhorskej Bystrici na križovatke ulíc Bratislavská - Československých tankistov.

Podľa Szeiffa v smere do Bratislavy zo Stupavy bude premávka zachovaná po Bratislavskej ulici v jednom smere striedavo v závislosti od postupu vykonávaných prác. Ďalej v smere od Bratislavy do Stupavy bude odklonená premávka na obchádzkovú trasu z Bratislavskej ulice na Tatranskú, ďalej Gbelsku, Záhorskú, cesta III/1015 a späť na Bratislavskú ulicu k čerpacej stanici.

Obyvatelia východnej časti ulice Československých tankistov od Bratislavskej ulice sa od 17. apríla do 30. mája dostanú k svojim nehnuteľnostiam obchádzkovou trasou vedenou po starej Bratislavskej ulice okolo areálu bývalého družstva. VIAC TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy