Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bratislavský kraj čakajú rozsiahle dopravné obmedzenia
Zdielať na

Bratislavský kraj čakajú rozsiahle dopravné obmedzenia

BRATISLAVA / Od stredy (8.3.2017) až do konca mája (30.5) musia vodiči počítať s dopravnými obmedzeniami, ktoré sa týkajú viacerých frekventovaných úsekov. Stane sa tak z dôvodu výstavby svetelnej signalizácie a realizácie stavebných prác v križovatke ulíc Bratislavská – Čsl. Tankistov v bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica.

V smere do Bratislavy zo Stupavy bude premávka zachovaná po Bratislavskej ulici v jednom smere striedavo v závislosti od postupu vykonávaných prác. V smere od Bratislavy do Stupavy dôjde k odklonu premávky na obchádzkovú trasu - z Bratislavskej ul. na Tatranskú, ďalej Gbelsku, Záhorskú, cesta III/1015 a späť na Bratislavskú ulicu k čerpacej stanici pohonných hmôt.

"Tranzitujúca nákladná doprava s dĺžkou nad 10 metrov bude mať zakázaný vjazd z okružnej križovatky OK5 smer Záhorská Bystrica a Stupava a bude môcť využiť diaľnicu D2 alebo cestu II/505 okolo VW Bratislava a to z dôvodu nepriaznivých šírkových pomerov a polomerov obrúb na vyššie uvedenej obchádzkovej trase pre osobnú dopravu," upresnil bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Obyvatelia východnej časti ulice Čsl. Tankistov od Bratislavskej ulice sa od cca 17.4.2017 do 30.5.2017 dostanú k svojim domom a bytom obchádzkovou trasou vedenou po starej Bratislavskej ulici okolo areálu bývalého družstva.

Dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením alebo hliadkami dopravnej polície.

Pozrite si archívne video.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy