Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
V Banskej Bystrici na autobusovej zastávke našli bezvládne mužské telo
Zdielať na

V Banskej Bystrici na autobusovej zastávke našli bezvládne mužské telo

BANSKÁ BYSTRICA / Pri autobusovej zastávke na sídlisku Radvaň ležalo na obed bezvládne mužské telo. Našli ho tam ľudia, ktorí čakali na autobus. Záchranári už neznámemu pomôcť nedokázali.

Policajné aj záchranárske autá obsadili miesto okolo autobusovej zastávky, kde sa nešťastie odohralo. Svedkovia čakajúci na svoj spoj našli bezvládne telo ležať na tráve v kríkoch. Nikto pritom netušil, ako dlho tam mohlo ležať a čo sa tam presne odohralo. A hoci okamžite prišli na miesto záchranári, mohli už len skonštatovať mužovu smrť. "Polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie, informuje hovorkyňa banskobystrickej polície Mária Faltániová

Na mieste preto smeroval policajný výjazd, kriminalisti zaisťovali stopy. Muž pri sebe nemal ani doklady, a tak spočiatku nepoznali ani jeho identitu. Pri identifikácii im pomohlo tetovanie, na predlaktí mala obeť vytetovaný pentagram.

"Išlo o 36-ročného Banskobystričana," dodáva Faltániová. To, že ide skutočne o 36-ročného Petra potvrdili aj jeho rodičia, ktorých na miesto priviezli policajti. Zatiaľ nevedia, čo sa mužovi stalo, počas vyšetrovania budú zisťovať presné okolnosti, ktoré viedli k tragédii.

"Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie predbežne vylúčil, bola nariadená súdna pitva," uviedla hovorkyňa polície.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy