Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nehoda pri Veľkom Krtíši: Auto roztrhlo na dve časti, vodiča museli vystrihnúť
Zdielať na

Nehoda pri Veľkom Krtíši: Auto roztrhlo na dve časti, vodiča museli vystrihnúť

VEĽKÝ KRTÍŠ / Pri dopravnej nehode v obci Pôtor (okres Veľký Krtiš) roztrhlo auto na dve polovice. Tridsaťštyriročného vodiča museli hasiči z auta vystrihnúť.

Auto roztrhlo podľa informácií TV JOJ po náraze do stromu. "Zadná časť bola na vozovke, predná v priekope," uviedol veliteľ zásahu Zdenek Puškár. Zatiaľ nie je známe, kto privolal pomoc. 

Ako prví boli na mieste záchranári, nutná bola aj pomoc hasičov. Vodič bol zakliesnený v aute. "Museli sme odstrihnúť celú strechu, posunúť sedadlo dozadu a tým sa nám uvoľnila spodná časť nôh a bolo možné ho vyprostiť," dodal veliteľ zásahu. 

V ťažkom bezvedomí a s viacerými zraneniami ho previezli do nemocnice vo Veľkom Krtíši. Neskôr ho transportovali do banskobystrickej nemocnice. 

Jeho totožnosť nepoznali asi dve hodiny. Policajti ani hasiči nevedeli nájsť jeho občiansky preukaz. Nakoniec zistili, že ide o 34-ročného Mariana zo Slovenských Kľačian. Jeho stav je naďalej vážny, no stabilizovaný. Napojili ho na umelú pľúcnu ventiláciu

Ten jazdil pravdepodobne prirýchlo a v zákrute na mokrej ceste mohol dostať šmyk. Príčiny dopravnej nehody stále vyšetrujú. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy