Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajta obvinili z vraždy snúbenice
Zdielať na

Policajta obvinili z vraždy snúbenice

Zdroj: ISIFA/ilustračné

BRATISLAVA / Policajta, ktorý v piatok mal zavraždiť svoju priateľku, už obvinili. Čelí obvineniu z trestného činu vraždy, vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby.

"Zadržaný policajt už čelí obvineniu z trestného činu vraždy, vyšetrovateľ policajnej inšpekcie zároveň spracoval návrh na jeho vzatie do väzby," povedala pre agentúru SITA Silvia Keratová z tlačového odboru Kancelárie ministra vnútra SR.

"Vo vyšetrovaní sa vyhodnocujú získané dôkazy a vykonávajú ďalšie procesné úkony, ktoré majú odhaliť všetky okolnosti, ako aj motív tohto činu," dodala. 

Dvadsaťsedemročný Marek je podozrivý zo zabitia svojej snúbenice. Slúžil v pohotovostnej motorizovanej jednotke. O rok mladšiu snúbenicu dobodal v piatok po hádke. Jej telo následne odniesol z bytu, zapálil a zakopal pri kríkoch neďaleko vodnej nádrže v Levočských vrchoch.

Po čine na polícii nahlásil, že jeho snúbenica je nezvestná. Polícia telo mŕtvej ženy našla, rovnako aj nôž a zakrvavené veci. Stopy krvi sa našli tiež v byte, kde sa údajne skutok stal.

Pozrite si reportáž Matúša Gavláka:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy