Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pavol prišiel do autoškoly na záverečnú jazdu opitý
Zdielať na

Pavol prišiel do autoškoly na záverečnú jazdu opitý

POPRAD / Tridsaťročný Pavol prišiel na záverečnú jazdu v autoškole opitý. Komisár na neho zavolal hliadku, ktorá mu dala fúkať. Jazdu nedokončil, nafúkal viac ako dve promile.

Pavla to, že nafúkal, mrzí. "Bola to odo mňa hlúposť, že som sadol za volant. Ľutujem a určite by som to nikdy nezopakoval. To je poučenie na celý život," hovorí Pavol. 

Prvýkrát Pavol na záverečnú jazdu nešiel, pretože ho pred ňou našli policajti spať opitého v aute. Druhýkrát riešil pitím svoje osobné problémy. 

Pavol má vodičský preukaz na osobné auto už niekoľko rokov a žiadnych vážnych priestupkov sa nedopustil. , chcel si urobiť na nákladné auto.

V poslednom období má podľa vlastných slov súkromné problémy a večer pred skúškou ich riešil pitím. Keď prišiel na jazdu, nemal odvahu povedať, že šoférovať nemôže. "Mal som sa radšej priznať," ľutuje Pavol. 

Pavol nafúkal viac ako dve promile. "V dychu mu bolo nameraných 1,06 miligramu etanolu na liter vydychovaného vzduchu," uviedol hovorca prešovskej krajskej polície Daniel Džobaník. 

Pavol si chcel nájsť prácu ako vodič nákladných áut. Teraz má zákaz šoférovať na niekoľko mesiacov a musí zaplatiť pokutu 420 eur. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy