Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opitý šofér zdemoloval v Bratislave niekoľko zaparkovaných áut
Zdielať na

Opitý šofér zdemoloval v Bratislave niekoľko zaparkovaných áut

BRATISLAVA / Opitý vodič poškodil niekoľko zaparkovaných áut na ulici Hany Meličkovej v bratislavskej mestskej časti Dlhé Diely. Podľa stôp na jednom z poškodených áut je zrejmé, že vodič prešiel do protismeru.

Náraz jednému z áut poškodil pravné predné koleso. Podľa stopy je vidieť, že potom prešlo do protismeru. Jeho posádka podľa svedkov chcela z miesta ujsť, ďaleko ale nedošli. 

Obyvatelia neďalekej bytovky v noci o pol tretej hodine počuli silný náraz. Keď sa pozreli z okien, videli nepojazdné auto, ktoré nabúralo do áut. 

Opitý vodič poškodil štyri autá. Jedno tak, že pôjde do šrotu. Jeden z majiteľov, Juraj, si našiel zničené auto, keď išiel do práce. Svoje auto, ktoré mal desať rokov, prvýkrát zaparkoval pri ceste. "Podľa mňa pojazdné nie je," hovorí Juraj. 

Vodič Peugeotu, s ktorým poničil zaparkované autá, skončil v rukácj polície. Dychová skúška u neho bola pozitívna. Podľa informácií, ktoré polícia zatiaľ nepotvrdila, nafúkal 1,5 promile. V aute s ním bola podľa informácií TV JOJ ešte jedna žena. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy