Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO: Aj takto sa kandiduje na člena republikovej rady!
Zdielať na

VIDEO: Aj takto sa kandiduje na člena republikovej rady!

S vtipom a humorom. Takúto reč si pripravil spisovateľ a bývalý spolužiak expremiéra Roberta Fica pri kandidatúre na člena republikovej rady SaS Ľuboš Dojčan. Po búrlivom smiechu si vyslúžil aj standing ovation. Porozprával pikantnosti zo života expremiéra i o svojich drogových skúsenostiach v zahraničí...

"V živote som vystriedal 36 zamestnaní. Najhoršie bolo to, keď som šoféroval kamión na trase Los Angeles-New York a späť. Zhruba 5 tisíc kilometrov sme s partnerom museli odšoférovať na jeden šup, inak by sa ten šalát a čerstvé jahody z Kalifornie pokazili.

V bdelom stave sme sa udržiavali fajčením džointov a šnupaním cracku. Všetko fungovalo až kým sa neozvala modrá siréna a objavil sa šerif s prekliato nízko zaveseným koltom. Vtedy som pochopil, že mäkké drogy treba dekriminalizovať," zavtipkoval Dojčan.

Svoju reč však obohatil aj o ďalšie pikantnosti. Keďže bol spolužiakom Roberta Fica, prezradil, aj ako fungovali spolu na internáte. Dokonca sa zdôveril s tým, akú "múdrosť" si zobral od syna Muammara Kaddáfího... Možno sa raz objaví aj v našej ústave!

YouTube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy