Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pomôžte obetiam v Mjanmarsku
Zdielať na

Pomôžte obetiam v Mjanmarsku

Zdroj: SITA/AP

Občianske združenie Magna Deti v núdzi vyzýva na pomoc obetiam cyklónu.

Občianske združenie Magna Deti v núdzi vyzýva na pomoc obetiam cyklónu.

Občianske združenie Magna Deti v núdzi sa na základe alarmujúcej situácie v Mjanmarsku, postihnutom ničivým cyklónom, rozhodlo vyčleniť zo svojho humanitárneho fondu Magna Positive finančnú pomoc vo výške 250.000 korún, určenú na humanitárnu pomoc obetiam cyklónu Nargis.

Humanitárny fond Magna Positive umožňuje okamžite reagovať na humanitárne, ekologické a iné katastrofy vo svete. Bližšie informácie o možnostiach podpory tohto fondu nájdete na www.magna.sk.

Zároveň vyhlasujeme VEREJNÚ ZBIERKU na pomoc Barme a obraciame sa na širokú verejnosť s výzvou, aby pomohla obetiam tejto prírodnej katastrofy.

Všetci tí, ktorí sú ochotní pomôcť krajine zdevastovanej ničivým cyklónom, môžu prispieť na osobitý účet v UniCreditBANK 133 179 3011/1111.

Najnovšie informácie z Mjanmarska hovoria, že počet obetí po ničivom tajfúne Nargis stúpol až na 22.500. Až 41-tisíc ľudí je nezvestných.

V súčasnej situácii monitorujeme stav v postihnutej oblasti a v najbližších dňoch vyšleme do oblasti svojho spolupracovníka.

Každý sa môže zapojiť a pomôcť obetiam v Barme.

Zdielať na

Najčítanejšie správy