Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mamičky s kočíkmi absolvovali svoju míľu
Zdielať na

Mamičky s kočíkmi absolvovali svoju míľu

Zajtrajší deň Matiek dnes oslávili mamičky vďaka Únii materských centier podujatím Míľa pre mamu. S kočíkmi sa vybrali na svoju míľu mamičky v 29 mestách na Slovensku. <b>VIDEO: Míľa pre mamu v Bratislave</b>

Krásne slnečné počasie dnes vylákalo do ulíc veľa ľudí. Určite však najviac mamičky s kočiarom a deťmi. V 29 mestách a obciach na Slovensku sa dnes totiž uskutočnila akcia Míľa pre mamu.

Podujatie pod týmto názvom pripravila pri príležitosti zajtrajšieho Dňa matiek Únia materských centier v spolupráci s 38 materskými centrami. Pre jednotlivé centrá to bola príležitosť prezentovať na verejnosti svoju činnosť, ale aj problémy.

V Bratislave sa dnes na Hlavnom námestí stretlo niekoľko stoviek mamičiek s deťmi a samozrejme aj oteckami. Spoločne prišli podporiť oslavu matiek a stráviť s deťmi pekné popoludnie. Okrem rôznych súťaží tu nechýbali ani tvorivé dielne, a ľudí tu čakal naozaj bohatý kultúrny program, v ktorom sa veľa spievalo aj tancovalo.

Najdôležitejším momentom dnešného dňa bolo to, že mamičky so svojimi ratolesťami v kočíku absolvovali svoju "míľu". Pozrite sa na to v našom videu.

Okrem zábavy a oslavy Dňa matiek sa nezabudlo ani na samotnú podporu materských centier. Najväčším sprievodným podujatím bola aj celoslovenská finančná zbierka "Ďakujem, že si mama". Zakúpením originálnej pohľadnice s poďakovaním mame mohli účastníci finančne podporiť aktivity materských centier.

Zdielať na

Najčítanejšie správy